Skip to main content

Laadpalen

EV


Een laadpaal, ook wel bekend als een oplaadstation voor elektrische voertuigen (EV), werkt op een eenvoudige manier om elektrische voertuigen op te laden met elektriciteit uit uw woning of bedrijfspand

Vlotte installatie

VDK Elektro biedt professionele diensten voor het installeren van deze elektrische laadpalen, zowel voor particulieren als bedrijven. Met onze expertise helpen we u bij het implementeren van betrouwbare laadinfrastructuur, aangepast aan uw specifieke behoeften. Ons team van elektriciens staat klaar om uw elektrische laadpalen efficiënt en veilig te installeren. Of u nu een thuislader voor uw elektrische voertuig nodig heeft of een compleet laadnetwerk voor uw bedrijf wilt opzetten, wij zorgen voor een vlotte installatie.

Load Balancing

Onze service voorziet onder andere in:

  • Installeren van de laadpaal (eventuele graafwerkzaamheden in overleg)
  • Softwarematig instellen van de laadpaal
  • Load Balancing toepassen indien gewenst
  • Aanpassing(en) doen aan uw groepenkast

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening voor het installeren van elektrische laadpalen. Met VDK Elektro bent u verzekerd van een professionele aanpak voor uw laadpalenproject.

Waarom VDK Elektro?

Ervaring

Met jarenlange ervaring in de elektrotechnische sector beschikken we over de nodige expertise om zelfs de meest complexe projecten aan te pakken.

Klantgericht

Bij VDK Elektro staat de klant centraal. We luisteren naar uw wensen en streven ernaar oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen.

Veiligheid

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van uw installaties. Onze installaties voldoen aan de geldende normen. Middels onze InstallQ erkenning voeren wij de opdrachten veilig en deskundig uit.

Onze projecten

We zijn gedreven om voortgang te boeken, vernieuwende oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren.
Blauwe draad is de verscheidenheid in projecten en eenduidige aanpak.

Hoornbrekerstraat 22

Totaal renovatie van 17 studio’s in een voormalig naoorlogs bedrijfspand. Hoornbrekerstraat 22 is een mooi statig pand in hartje Rotterdam op loop afstand van de Witte de withstraat.

Bekijk project

By Jarmush

Na het succes van de eerste vestiging in 2017 waren wij in 2023 nogmaals verantwoordelijk voor de installatie in de 2e vestiging van de ondertussen niet meer weg te denken “all day breakfast diner”

Bekijk project

In deze sectoren zijn wij werkzaam

VDK Elektro heeft niet alleen veel ervaring opgedaan in elektrotechniek, vooral ook een brede kennis. Van utiliteitsbouw, woningbouw tot horeca en winkels. Wij staan voor u klaar!

Renovatie

Horeca

Retail

Utiliteit

Onze Erkenningen/Certificeringen

We voldoen aan de strengste eisen op het gebied van elektra.

Laten we aan uw project beginnen

We zijn gedreven om voortgang te boeken, vernieuwende oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren.
Blauwe draad is de verscheidenheid in projecten en eenduidige aanpak.

Neem contact op per telefoon
0850-443800
Ma/vrij 8:00 – 17:00

Neem contact op per mail
info@vdk-elektro.nl
U krijgt binnen een werkdag antwoord.

Neem contact op per chat
Maak gebruik van whatsapp
Ma/vrij 8:00 – 17:00

Neem contact met ons op