Skip to main content

Waar zijn wij werkzaam?

In deze sectoren zijn wij werkzaam

VDK Elektro heeft niet alleen veel ervaring opgedaan in elektrotechniek, vooral ook een brede kennis. Van utiliteitsbouw, woningbouw tot horeca en winkels. Wij staan voor u klaar!

Renovatie

Horeca

Retail

Utiliteit

Renovatie/Mutatie

Bij renovatie- en mutatieprojecten begrijpen we de noodzaak van efficiënte en effectieve oplossingen. Ons team staat paraat om uw elektrische infrastructuur te upgraden en aan te passen aan de nieuwste normen, met oog voor energie-efficiëntie en veiligheid.

Horeca

In de horecasector is een betrouwbare elektriciteitscircuit essentieel. Wij bieden gespecialiseerde diensten voor restaurants, bars en andere horecagelegenheden. Van keukeninstallaties tot sfeerverlichting, wij zorgen ervoor dat uw elektrische systemen naadloos aansluiten op uw wensen en behoeften.

Retail

In de detailhandel draait alles om presentatie en efficiëntie. Wij begrijpen de unieke behoeften van de retailsector en leveren oplossingen die helpen bij het creëren van een aantrekkelijke winkelomgeving en het optimaliseren van uw elektrische infrastructuur.

Utiliteit

Of het nu gaat om kantoorpanden, fabrieken of andere commerciële ruimtes, wij bieden op maat gemaakte elektrotechnische oplossingen. Van verlichting en stroomvoorziening tot geavanceerde controlesystemen, we zorgen ervoor dat uw utiliteitsgebouw optimaal functioneert.

Onze Erkenningen/Certificeringen

We voldoen aan de strengste eisen op het gebied van elektra.

Laten we aan uw project beginnen

We zijn gedreven om voortgang te boeken, vernieuwende oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren.
Blauwe draad is de verscheidenheid in projecten en eenduidige aanpak.

Neem contact op per telefoon
0850-443800
Ma/vrij 8:00 – 17:00

Neem contact op per mail
info@vdk-elektro.nl
U krijgt binnen een werkdag antwoord.

Neem contact op per chat
Maak gebruik van whatsapp
Ma/vrij 8:00 – 17:00

Neem contact met ons op