Skip to main content

Zonnepanelen

Voor consumenten


Zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu, het verlaagt uw energierekening en verhoogt de waarde van uw vastgoed. Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning of bedrijfspand? VDK Elektro helpt u hier graag bij. Als InstallQ erkend installateur verzorgen wij complete PV installaties.

Onze service

 • Advies op maat voor een optimale stroomopbrengst. Hierbij houden wij rekening met het type dak, de ligging van het dak, het aantal en type zonnepanelen
 • Een calculatie en advies maken van de haalbare opbrengst per jaar
 • Elektra aanleggen/geschikt maken voor de zonnepanelen
 • Een vakkundig geïnstalleerde PV installatie aanleggen
 • Applicaties klaarzetten om uw opbrengst te meten

Tier 1

Naast dat wij van VDK Elektro onze zonnepaneelsystemen zeer zorgvuldig en vakkundig installeren, werken wij uitsluitend met kwalitatieve Tier 1 zonnepanelen, windtunnel geteste onderconstructie, een onderbouwd ballastplan en de meest betrouwbare omvormers en micro-omvormers. Een kwalitatief zonnepaneelsysteem plaatsen met kwalitatief sterkte producten is voor ons het belangrijkste.

Heeft u interesse om uw woonhuis te laten verduurzamen met een betrouwbare partner zoals wij dat zijn? Neem dan contact met ons op.

Voor het MKB


Ook voor de MKB-sector bieden wij van VDK Elektro gespecialiseerde dienstverlening in het installeren van zonnepanelen, afgestemd op de unieke behoeften van de MKB-sector. Van advies en vakkundige installatie tot het .gebruik van hoogwaardige componenten. Wij zijn een ervaren en InstallQ gecertificeerd installatiebedrijf welke te alle tijden conform de huidige normen en regelgeving installeert.

Onze service

 • Door te kiezen voor zonnepanelen kunt u profiteren van diverse fiscale voordelen, waaronder:
  • Salderen
  • KIA – Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek
  • EIA – Energie-investeringsaftrek
  • BTW teruggave
  • Afschrijving

Installatiekwaliteit

Om de installatiekwaliteit te garanderen laten wij onze zakelijke installaties standaard SCIOS Scope 12 keuren wat veelal verplicht is door de verzekeraars.
Heeft u interesse om uw pand te laten verduurzamen met een betrouwbare partner zoals wij dat zijn? Neem dan contact met ons op.

Waarom VDK Elektro?

Ervaring

Met jarenlange ervaring in de elektrotechnische sector beschikken we over de nodige expertise om zelfs de meest complexe projecten aan te pakken.

Klantgericht

Bij VDK Elektro staat de klant centraal. We luisteren naar uw wensen en streven ernaar oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen.

Veiligheid

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van uw installaties. Onze installaties voldoen aan de geldende normen. Middels onze InstallQ erkenning voeren wij de opdrachten veilig en deskundig uit.

Onze projecten

We zijn gedreven om voortgang te boeken, vernieuwende oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren.
Blauwe draad is de verscheidenheid in projecten en eenduidige aanpak.

Hoornbrekerstraat 22

Totaal renovatie van 17 studio’s in een voormalig naoorlogs bedrijfspand. Hoornbrekerstraat 22 is een mooi statig pand in hartje Rotterdam op loop afstand van de Witte de withstraat.

Bekijk project

By Jarmush

Na het succes van de eerste vestiging in 2017 waren wij in 2023 nogmaals verantwoordelijk voor de installatie in de 2e vestiging van de ondertussen niet meer weg te denken “all day breakfast diner”

Bekijk project

In deze sectoren zijn wij werkzaam

VDK Elektro heeft niet alleen veel ervaring opgedaan in elektrotechniek, vooral ook een brede kennis. Van utiliteitsbouw, woningbouw tot horeca en winkels. Wij staan voor u klaar!

Renovatie

Horeca

Retail

Utiliteit

Onze Erkenningen/Certificeringen

We voldoen aan de strengste eisen op het gebied van elektra.

Laten we aan uw project beginnen

We zijn gedreven om voortgang te boeken, vernieuwende oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren.
Blauwe draad is de verscheidenheid in projecten en eenduidige aanpak.

Neem contact op per telefoon
0850-443800
Ma/vrij 8:00 – 17:00

Neem contact op per mail
info@vdk-elektro.nl
U krijgt binnen een werkdag antwoord.

Neem contact op per chat
Maak gebruik van whatsapp
Ma/vrij 8:00 – 17:00

Neem contact met ons op