Skip to main content

Over ons

Breed scala aan diciplines

Onze ervaring strekt zich uit over vele jaren, waarbij we de evolutie van elektrotechniek van dichtbij hebben meegemaakt. Deze diepgewortelde kennis stelt ons in staat om met vertrouwen en zekerheid te opereren in een breed scala aan disciplines. Of het nu gaat om complexe utiliteitsbouw projecten, moderne commerciële ruimtes of doordachte residentiële oplossingen, wij beschikken over de expertise om elke uitdaging aan te gaan.

Wij zijn er trots op een erkend bedrijf te zijn, wat betekent dat we voldoen aan strenge normen en voorschriften die onze professionaliteit en kwaliteit onderstrepen. Dit keurmerk is een bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid en onze voortdurende inzet om de hoogste normen na te leven.

Duurzame partnerschappen

Bij VDK Elektro gaan we verder dan alleen technische oplossingen. Wij bouwen duurzame partnerschappen op met onze klanten, waarbij we luisteren naar hun behoeften en samenwerken om op maat gemaakte resultaten te leveren. Onze no-nonsense aanpak betekent dat u kunt vertrouwen op onze beloftes, elke keer weer. Wij begrijpen het belang van tijdige en efficiënte projectuitvoering en werken er onvermoeibaar aan om deze verwachtingen te overtreffen.
Kies VDK Elektro als uw partner in elektrotechniek en ontdek de kracht van betrouwbaarheid, ervaring en veelzijdigheid. Samen bouwen we aan een elektrische toekomst die stevig is verankerd in waargemaakte beloftes en gedeelde successen.

In deze sectoren zijn wij werkzaam

VDK Elektro heeft niet alleen veel ervaring opgedaan in elektrotechniek, vooral ook een brede kennis. Van utiliteitsbouw, woningbouw tot horeca en winkels. Wij staan voor u klaar!

Renovatie

Horeca

Retail

Utiliteit

Onze Erkenningen/Certificeringen

We voldoen aan de strengste eisen op het gebied van elektra.

Laten we aan uw project beginnen

We zijn gedreven om voortgang te boeken, vernieuwende oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren.
Blauwe draad is de verscheidenheid in projecten en eenduidige aanpak.

Neem contact op per telefoon
0850-443800
Ma/vrij 8:00 – 17:00

Neem contact op per mail
info@vdk-elektro.nl
U krijgt binnen een werkdag antwoord.

Neem contact op per chat
Maak gebruik van whatsapp
Ma/vrij 8:00 – 17:00

Neem contact met ons op